Cosmin Anghel - Asociatia Youth for Neamt

De ziua mea de nastere vreau sa imi impart bucuria cu acesta fundatie non profit din Piatra Neamt . Dupa cum stii sunt un iubitor de animale si as vrea sa se bucure si iei de o masa buna sau o sterilizare un vaccin sau o deparazitare asa ca in loc de cad

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Youth for Neamt

Misiunea asociației este reprezentată de dezvoltarea județului Neamț pe plan social, civic, educațional și economic prin activități adresate comunității nemțene.

Ham Piatra Neamt

Asociatia Youth for Neamt prin intermediul paginii Ham Piatra Neamt - facebook.com/HamPiatraNeamt -  are ca scop găsirea unor familii pentru câinii și pisicile abandonate, informarea și sensibilizarea cât mai multor persoane cu privire la abandonul și situația animalelor de pe străzi.

1 Donatii

Maria Tomut

30 RON
La mulți ani sănătoși!!
17 Nov 2019