Ham Piatra Neamt

Numărul animalelor care trăiesc pe stradă în județul Neamț reprezintă o problemă majoră. Din cauza lipsei surselor financiare numeroase persoane nu isi permit sa isi sterilizeze animalele de companie, astfel numarul puilor de catei/pisici abandonati crescand de la an la an. Acestor suflete le este negată șansa la o familie și la o viata demnă,  deoarece sunt aruncati in strada sau chiar ucisi in moduri groaznice.

Asociatia Youth for Neamt prin intermediul paginii Ham Piatra Neamt - facebook.com/HamPiatraNeamt -  are ca scop găsirea unor familii pentru câinii și pisicile abandonate, informarea și sensibilizarea cât mai multor persoane cu privire la abandonul și situația animalelor de pe străzi.

Ce oferim concret prin acest proiect.

- Consult veterinar animalut
- Tratament
- Sterilizare
- Găsirea unei familii
- Activitati de informare și sensibilizare a cât mai multor persoane cu privire la abandonul și situația animalelor de pe străzi.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

Evenimente fundraising

In beneficiul: Ham Piatra Neamt

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi.

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

De ziua mea de nastere vreau sa imi impart bucuria cu acesta fundatie non profit din Piatra Neamt . Dupa cum stii sunt un iubitor de animale si as vrea sa se bucure si iei de o masa buna sau o sterilizare un vaccin sau o deparazitare asa ca in loc de cad

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

30 RON Suma
6% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Anul acesta am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauze dragi mie. Impreuna putem sa oferim o sansa la viata unor animalute abandonate si ne

0 RON Suma
0% Complete

50 RON Suma
10% Complete

Hrana si medicamente pentru animalele strazii

Dragii mei, peste putine zile imi voi sarbatori ziua de nastere. Stiti ca iubesc f.mult animalele, ca sustin drepturile lor; ele au minunatul dar de a

300 RON Target
70 RON Suma
23.333333333333% Complete

170 RON Suma
34% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea!!

1,000 RON Target
410 RON Suma
41% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea , donatii pentru salvarea animalutelor.Doneaza si tu , va fi cel mai frumos cadou din partea ta !

8,000 RON Target
100 RON Suma