Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Stefania Timofte Asociatia Youth for Neamt

33% Complete
330 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Este ziua mea, asa cum fiecare are o zi de nastere pe an. De aceasta data nu-mi doresc jucarii si dulciuri ca in copilarie, nu-mi doresc flori si cadouri, imi doresc ca aceasta zi sa faca diferenta in viata cuiva... imi doresc ca si altii sa se bucure de ziua mea motiv pentru care imi donez ziua de nastere blanosilor. Imi doresc ca un catel sa ia o masa, sa aiba parte de un tuns, o deparazitare, un vaccin, o sterilizare ... o sansa la viata. Vreau sa dau sansa zilei de maine si pentru asta am nevoie de voi. Ajutandu-ma vom schimba destine, asta  inseamna ca eu voi zambi si voi fi fericita stiind ca a fost o zi care a contat, vom aduce lumina in viata lor, imi imaginez ochisorii lor plini de multumire, trupul lor ce topaie pentru a-mi arata dragostea neconditionata, codita lor ce salta de fericire, ochii lor plini de speranta si ... va multumesc! De atat am nevoie de ziua mea, motiv pentru care, voua, celor care imi sunteti mereu aproape, va multumesc si de aceasta data. Impartasiti cu mine aceasta fericire si fie ca ea sa nu fie doar de o zi, ci de o viata pentru toti acei blanosi ce vor fi salvati cu ajutorul vostru! 

Cu drag si multumiri...


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SUSŢIN PROIECTUL

Ham Piatra Neamt

Asociatia Youth for Neamt prin intermediul paginii Ham Piatra Neamt - facebook.com/HamPiatraNeamt -  are ca scop găsirea unor familii pentru câinii și pisicile abandonate, informarea și sensibilizarea cât mai multor persoane cu privire la abandonul și situația animalelor de pe străzi.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

29 Mar 2020

Anonymous

300 RON
La Multi Ani sanatosi sa realizati lucruri frumoase in continuare. mml
19 Jan 2020
Stefania Timofte : Asociatia Youth for Neamt
Cel mai frumos cadou de ziua mea