Cristina Barbu - Asociatia Youth for Neamt

Hrana si medicamente pentru animalele strazii

70 RON Donatii stranse
23.333333333333% Complete
300 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

Dragii mei, peste putine zile imi voi sarbatori ziua de nastere. Stiti ca iubesc f.mult animalele, ca sustin drepturile lor; ele au minunatul dar de a vindeca ranile sufletului, stiu sa umple acele goluri pe care de multe ori oamenii ni le lasa in inimi. Un prieten cu patru labute indeparteaza teama de a ramane singuri si ne face viata mai linistita. Si anul acesta, as vrea sa va invit sa fiti alaturi de mine, sa sarbatorim impreuna, sa-mi dati infinita bucurie de a putea darui mai multa hrana si medicamente animalelor batute de soarta din Piatra Neamt. A iubi, inseamna a darui!

Va multumesc in numele tuturor animalelor salvate! Dacă va place ideea, puteti sa va dăruiti și voi ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Youth for Neamt

Misiunea asociației este reprezentată de dezvoltarea județului Neamț pe plan social, civic, educațional și economic prin activități adresate comunității nemțene.

Ham Piatra Neamt

Asociatia Youth for Neamt prin intermediul paginii Ham Piatra Neamt - facebook.com/HamPiatraNeamt -  are ca scop găsirea unor familii pentru câinii și pisicile abandonate, informarea și sensibilizarea cât mai multor persoane cu privire la abandonul și situația animalelor de pe străzi.

Anonymous

20 RON
La multi ani, Cris! Esti un om de valoare! ♥️ Cu drag, pt toate coditele si nasucurile umede!
21 Oct 2019

Anonymous

50 RON
La multi ani! Sanante, putere si tot ce iti doresti! Din partea noastra si a blanosilor un sincer “Multumim! “